DJ René Lust
Terug naar de home pagetussenstukje Meer informatie over de drive-in discotheektussenstukje Welke type show wilt u?tussenstukje Feest- en bruiloftsmixentussenstukje Playlisttussenstukje Disco luidspreker setstussenstukje Lijst met optredenstussenstukje DJ René Lust drive-in discotheek - geschiedenistussenstukje Turbo 2000 reünietussenstukje Gastenboek
 

René Lust Drive-in discotheek

Tel:
06 25075994
 
René Lust drive-in show
disco
oranje

bol Het motto van René is dat we er samen een feest van maken. René geeft de voorzet en jij kopt hem in.

bol Door zijn jarenlange ervaring kan René ook adviseren in de indeling van b.v. jullie bruiloftsfeest.

bol De tweede generatie dient zich aan in de personen van Thomas Lust (1996) en Michiel Rood (1997). Zij zijn de ideale DJs voor de klasseavonden van 10- tot 18-jarigen. Jongens die de muziek van nu uit de Top 40 draaien en niet 5x de Macarena. Op dit moment doen Thomas en Michiel ervaring op, en ook zij gaan voor het beste geluid met de Bose L1 set.

bol Met alles wat René, of Thomas en Michiel doen: het is “JOUW” feest en samen maken we er een knalfeest van.

 

René Lust drive-in show
disco
oranje

bol DJ René Lust praat tussen sommige platen de avond spitsvondig aan elkaar (maar het is zeker geen one man show.)  Ook voor een lekkere mix draait hij zijn hand niet om.

bol Muziekkeuze gaat van Trio Hellenique tot Tiesto en van Ruth Jacott tot de Trammps. Belangrijk is het om afspraken te maken over wat hij wel op je feest draait en vooral wat hij niet draait.

bol Om alle risico's uit te sluiten heeft René altijd dubbele componenten bij zich in het geval er onverhoopt toch iets stuk gaat. Standaard draait hij met Serato Itch software op 2 Numark NS6 controllers. Op verzoek kan hij ook een cd-speler meenemen.

Een uitgebreide historie vind je onder de link geschiedenis.

René Lust drive-in show

oranje

bol Voor ieder feest is een er passend meubel. Voor de kleinere partijen is er het compacte zwarte meubel met flight cases. Voor het feest dat iets meer actie kan hebben, is er een wit, led-verlicht, meubel.

bol Voor op het podium is er het van licht-metalen buizen geconstrueerde meubel met wit voordoek. Dit meubel wordt eveneens verlicht met led-verlichting.

bol Niet ieder feest heeft verlichting nodig, maar het licht dat René gebruikt, bestaat uit verschillende effecten. De meeste effecten komen beter tot hun recht tijdens het gebruik van een rookmachine. Deze wordt principe maar een paar keer per avond gebruikt, of men moet dat anders willen.

Neem contact op
bol 06 25075994

Klik voor René Lust drive-in discotheek; een stukje geschiedenis
oranje

Klik voor Rene Lust drive-in discotheek; equipment
oranje


oranje


muren.info

lijn

home :: discotheek :: de shows :: playlist :: disco sets :: lijst met optredens :: René vertelt :: Turbo reünie :: gastenboek


balk